Almeerse Vlinderweide

(gastouderopvang).


Gastouderopvang en ik:

__________________________________________________________________________________________________


We proberen er elke dag weer een feest van te maken en onze dagactiviteiten zo af te stemmen dat niemand zich zal vervelen. Ik vind het belangrijk dat elk kindje het naar zijn zin heeft en voldoende uitdaging krijgt aangeboden.


Maar.....wie ben ik eigenlijk?

Ik ben Jolanda van de Luitgaarden. Gehuwd, moeder van 2 kinderen en inmiddels oma van een heerlijk kleinkind.

Na eerst gewerkt te hebben in de dierenwereld als dierenverzorgster en trainer ben ik mij gaan ontwikkelen als  coach voor mens en dier. Van daaruit ben ik mij de laatste jaren meer gaan ontwikkelen in het coachen van kinderen en vôla...... de stap om te werken als gastouder is inmiddels een feit.


Buiten de diploma's om die nodig zijn om als gastouder en coach werkzaam te zijn heb ik ook medische studies gevolgd op HBO niveau en studies die te maken hebben in mindful leven. Dit houd in dat de kinderen worden begeleid in het leven te nemen zoals het is.  Dit kan een gunstig effect hebben op de keuzes die de kinderen gaan maken in hun leven.


Mijn afgeronde studie pedagogie geeft een extra meerwaarde aan mijn werk. Stagnaties bij de ontwikkeling van het kind zal wellicht eerder gesignaleerd worden waardoor vraagouders eerder met de juiste begeleider in contact kunnen komen.


Alle studies bij elkaar zorgen ervoor dat ik mij nog beter kan inzetten in mijn werk. Alles om de kinderen in deze gastouderopvang nog beter te kunnen begeleiden.