Almeerse Vlinderweide

(gastouderopvang).

Gastouderopvang:


Momenteel zijn de kindjes bij deze opvang tussen de 0-7 jaar oud.

We proberen er elke dag weer een feest van te maken en onze dagactiviteiten zo af te stemmen dat niemand zich zal vervelen. Ik vind het belangrijk dat elk kindje het naar zijn zin heeft en voldoende uitdaging krijgt aangeboden.

Zoals al eerder aangegeven, op deze site, leert elk kind dat samenwerken belangrijk is. Ook op elkaar letten en elkaar helpen zal gestimuleerd worden.  Verder zullen we heel vaak naar buiten gaan. Lekker buiten spelen, ffietsen, skelteren, steppen, voetballen, stoepkrijten, tikkertje spelen, boompje verwisselen maar ook leren van de natuur als we een boswandeling gaan maken. Allemaal dingen die een kind nodig heeft om zich op een leuke en prettige  manier te ontwikkelen. Het streven bij deze gastouderopvang is dat ik een positief steentje wil bijdragen aan de toekomst van de kindjes, die ik hier in de opvang heb mogen ontvangen.

De gastouderopvang is momenteel op ma/di/wo/do/vr tussen 08.00-18.00 hr. Incidentele gastouderopvang, een paar uurtjes per dag of opvang tussen 07.00/08.00 hr en tussen 18/19.00 hr zijn bespreekbaar. Wilt u informeren wat uw mogelijkheden zijn dan kunt u mij altijd bellen/mailen.


 

  

Gastouderopvang

Persoonlijke   ondersteuning/coaching

Bachbloesemconsulente


Natuur gerichte kinderopvang.

Natuurgeneeskundig (kinder) therapeut. 

 

 Foto's en teksten behoren toe aan Almeerse Vlinderweide gastouderopvang:©

7433