Almeerse Vlinderweide

(gastouderopvang).

Welkom op mijn website, 

Wat leuk dat u een kijkje komt nemen op de  site van de Almeerse Vlinderweide.  Een  gastouderopvang die opvang biedt aan kinderen van 0 tot 8 jaar, van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00-18.00 hr  (tenzij met u anders is afgesproken). U komt ons tegen  in  Almere stad/stedenwijk zuid/ Flevoland.


Bij deze gastouderopvang leren de kindjes dat samenwerking en acceptatie tussen de kinderen heel belangrijk is.  Samen spelen, samen knutselwerkjes maken, samen genieten, samen kind zijn.......... dat is waar het om draait.

Ook leren de kinderen bij deze gastouderopvang,  dat de natuur en zijn dieren belangrijk zijn.  Een leerzame, inspirerende en leuke plek voor uw kind. Een plek waar de kindjes met plezier naar toe gaan.

Neem de site rustig door.  U kan op het keuzefront links van elke pagina drukken. Leest u via uw mobiel? Druk dan op het woord "menu" dan treft u alle verschillende pagina's aan van deze site ...................maar ehhhh................de echte website is veel leuker dan de mobiele website hoor !


Heeft u vragen of wilt u  een kijkje komen nemen bij deze gastouderopvang?  Pak dan snel de telefoon of mail mij. Ik  sta u graag te woord.


 

 

 


  

Gastouderopvang,

Persoonlijke   ondersteuning/coaching,

Bach bloesem consulente,


Natuur gerichte kinderopvang,

Natuur geneeskundig (kinder) therapeut. 

 


 Foto's en teksten behoren toe aan Almeerse Vlinderweide gastouderopvang:©

10153