Almeerse Vlinderweide

(gastouderopvang).

Wie ben ik:

______________________________________________________________________________________________________Hallo, mijn naam is Jolanda van de Luitgaarden en ik wil mij graag even voorstellen aan u.


Na eerst een periode in de dierenwereld gewerkt te hebben ben ik mij  gaan ontwikkelen als natuur geneeskundig therapeut (voor zowel mens als dier). Daarna volgde de ontwikkeling gastouder en coach.

Hier heb ik meerdere studies voor gevolgd bij diverse erkende opleidingsinstituten.  Naast deze studies heb ik gewerkt bij een kinderdagverblijf en in een zwembad als zweminstructrice afgestemd op kinderen. Los daarvan heb ik diverse kindjes mogen begeleiden in hun ontwikkeling  (coach en Bach bloesemconsulente).


Mooi om te doen.....en mooi om  kinderen en volwassenen  te zien veranderen door wat simpele aanwijzingen te geven en handvatten aan te reiken in het leven .

Als gastouder  neem ik bepaalde onderdelen spelenderwijs mee in het dagelijks ritme. Andere onderdelen kunnen door individuele begeleiding op afspraak worden gegeven. 

De studies die ik oa. meeneem om de kindjes ( maar zeker ook de ouders)  goed te kunnen begeleiden zijn: zorg en welzijn niveau 2,3,4, gastouder, Kinder EHBO, natuurgeneeskundig therapeut ( mbo-hbo), coach, mindfulness begeleider (HBO) en  medische kennis (HBO). Momenteel bezig met een opleiding pedagogie.
 

  

Gastouderopvang,

Persoonlijke   ondersteuning/coaching,

Bach bloesem consulente,


Natuur gerichte kinderopvang,

Natuur geneeskundig (kinder) therapeut. 

 

 

 Foto's en teksten behoren toe aan Almeerse Vlinderweide gastouderopvang:©

9746